Jatkopolut Oy

Jatkopolut Oy tarjoaa lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sekä sosiaalihuoltolain mukaisia tukipalveluita nuorille ja lapsiperheille. Toimimme Itä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa.

Tarjoamiamme avohuollon palveluita ovat ammatillinen tukihenkilötoiminta, perhetyö, tuettu asuminen ja Avopysäkin vahvasti tuetut asumispalvelut, valvotut tapaamiset sekä erityisryhmien iltapäivätoiminta. Asiakasperheille, lapsille ja nuorille on lisäksi tarjolla sosiaalisesti kuntouttavia ryhmätoimintoja. Kaikki palvelumuodot pitävät sisällään 24 h puhelintuen.

Jatkopolut OY:n avopalveluille on myönnetty SHQS-laaduntunnustus 3.6.2014.

Sijaishuollon tarpeeseen vastaamme kahdella ympärivuorokautista hoitoa tarjoavalla laitosyksiköllä sekä yhdellä perhekuntoutusyksiköllä. Nuortenkoti Polussa tarjoamme palveluita sekä kiireellisiin ja arviointia vaativiin lastensuojelutilanteisiin että pidempiakiaikaiseen sijaishuollon tarpeeseen.  Nuortenkoti Pysäkki vastaa päihde- ja huumetyön haasteisiin sekä erilaisten riippuvuuksien hoitoon. Perhekuntoutusyksikkö Hermanni tarjoaa ympärivuorokautista tai päivämuotoista perhekuntoutusta Kuopion Haapaniemellä. Perhekuntoutusyksikössä on paikka viidelle perheelle.

Laadun varmistamiseksi Jatkopolut Oy:llä on käytössä omavalvontasuunnitelma, jonka saa pyydettäsessä luettavaksi.

Ajankohtaista:

Jatkopolut järjestää jälleen Talviklassikko -hyväntekeväisyystapahtuman

Tulevana talvena Kuopionlahden kentällä tapahtuu, kun Jatkopolut Oy ja ClayBay Skelequins taistelevat talviklassikko-ottelussa 29.1.2017. Ottelu pelataan Kuopion kaupungin pakkaspäivien yhteydessä sunnuntaina klo 15.30 alkaen.

Tapahtumassa on ohjelmaa koko perheelle. Tapahtuman tuotot menevät lyhentämättömänä Tatu-ry:n uuteen Toteuta unelmasi -hankkeeseen, jossa tapaturmaisesti vammautuneet lapset ja nuoret voivat toteuttaa pitkäaikaisia haaveitaan.

Tervetuloa!

Jatkopolut tutkimuksen kohteena

Jatkopolkujen avopalveluista on tehty Savonia-ammattikorkeakoulussa opinnäytetyö. Opinnäytetyö käsitteli avopalveluiden toiminnallisia ryhmiä työntekijöiden kokemana.

Jatkopolkujen Nuortenkoti Polku on muuttanut ja perhekuntoutusyksikkö Hermanni avattu

Jatkopolkujen Nuortenkoti Polku on muuttanut uusiin tiloihihin osoitteeseen Hermanninaukio 3 E. Perhekuntoutusyksikkö Hermanni avattu osoitteessa Hermanninaukio 3 F.

Paikkatiedustelut Tiia Pöntynen 044-3254892